1.Αποστολές Εσωτερικού

Με το που καταχωρείτε την παραγγελία σας, εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα (παράδειγμα):

«Ευχαριστούμε που επιλέξατε για τις αγορές σας το ηλεκτρονικό κατάστημα Steam Toys. Η παραγγελία σας έχει παραληφθεί επιτυχώς.»

O χρόνος παράδοσης των προϊόντων υπολογίζεται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες με εξαίρεση τις παραμεθόριες – απομακρυσμένες – δύσβατες περιοχές ή τα νησιά όπου ενδέχεται να είναι από 2 έως και περισσότερες εργάσιμες μέρες.

Για παραγγελίες άνω των 29,00€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Για παραγγελίες κάτω των 29,00€ τα μεταφορικά διαμορφώνονται ως εξής:

Αττική : Η χρέωση διαμορφώνεται στα 2,90€ μέχρι τα 2 kgr βάρους Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 1,2€

Χερσαίοι Προορισμοί & Νησιά : Η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,90€ μέχρι τα 2 kgr βάρους Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 1,2€

 

Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης

Αποστολή προϊόντων πραγματοποιούμε σε όλη την Ελλάδα με τη χρήση υπηρεσίας courier.Η εταιρία STEAM Toys συνεργάζεται με την εταιρία «Γενική Ταχυδρομική» και την Courier Center για την μεταφορά των προϊόντων σας. Πραγματοποιήστε τη παραγγελία σας μέχρι τις 12.00 από Δευτέρα έως Πέμπτη και τα (διαθέσιμα) προϊόντα θα ετοιμάζονται και θα παραδίδονται στην εταιρία ταχυμεταφορών την ίδια ημέρα (με τη προϋπόθεση ότι οι ημέρες παράδοσης στην εταιρία ταχυμεταφορών θα είναι εργάσιμες).

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 12:00, θα παραδίδονται για αποστολή στην εταιρία ταχυμεταφορών την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Οι παραγγελίες που δεχόμαστε την Παρασκευή μετά τις 12:00 και κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, θα παραδίδονται στην εταιρία ταχυμεταφορών για αποστολή την Δευτέρα (εφόσον είναι εργάσιμη ημέρα).

Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για την αποστολή σας, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών εδώ στο info@steamtoys.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Όσον αφορά στην παραλαβή της παραγγελίας σας, θα ήταν χρήσιμο να γνωρίζετε πως οι εταιρείες courier δεν υποχρεούνται να καλούν πριν την παράδοση. Θα μεταφέρουν το προϊόν ή τα προϊόντα σας στην διεύθυνση που ορίσατε και σε περίπτωση απουσία σας , θα αφήσουν ειδοποιητήριο για να τους καλέσετε και να ορίσετε κάποιο ραντεβού. Εάν δεν παραλάβετε στο κατάλληλο χρόνο παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ. Εάν από τη πλευρά μας διαπιστώσουμε πως 2 ημέρες μετά την αποστολή της παραγγελίας σας, δεν έχετε παραλάβει, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε την διεκπεραίωση της παράδοσης.

Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε οι αποστολές να παραδίδονται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας στις περιπτώσεις των διαθεσίμων προϊόντων. Οι αργίες και τα Σαββατοκύριακα εξαιρούνται, καθώς δεν θεωρούνται εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που συντρέχει λόγος καθυστέρησης της παραγγελίας σας, θα ενημερωθείτε σχετικά μέσω e-mail όσον το δυνατόν νωρίτερα.

2.Αποστολές προς Κύπρο

Για παραγγελίες άνω των 150,00€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Για παραγγελίες κάτω των 150,00€ το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται ως εξής:

– Για αποστολή βάρους έως και 5 κιλά , η χρέωση ανέρχεται σε 12,00€ .
– Για αποστολή βάρους από 5 έως και 10 κιλά , η χρέωση ανέρχεται σε 20,00€ .
– Για αποστολές άνω των 10kgr θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το κόστος των μεταφορικών μετά από συνεννόηση με την μεταφορική.

Για αποστολή προς Κύπρο η παράδοση θα ολοκληρώνεται εντός 7 εργάσιμων ημερών με τη Γενική Μεταφορική και οι ανωτέρω χρεώσεις αφορούν και δυσπρόσιτους προορισμούς απλά πιθανόν η παράδοση να ολοκληρώνεται εντός 7-11 εργάσιμων ημερών. Οι αποστολές προς τη Κύπρο γίνονται σε εβδομαδιαία βάση και παραδίδονται στην μεταφορική κάθε Τρίτη.