STEAM Toys και Προσβασιμότητα 

H εταιρία STEAM TOYS στηρίζει το δικαίωμα στη πρόσβαση από ανθρώπους με ειδικές ικανότητες. Έχουμε επενδύσει και διαθέτουμε το “UserWay Website Accessibility Widget” . Το λογισμικό αυτό επιτρέπει στη STEAM Toys να εναρμονίζεται όσο το δυνατόν με τις Οδηγίες Προσβασιμότητας Περιεχομένου Ιστού (WCAG) 2.1. (Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1).

Μπορείς να ενεργοποιήσεις το μενού προσβασιμότητα που βρίσκεται στα δεξιά της σελίδας με το πιο κάτω widget

Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1

Η εταιρία STEAM Toys συνεχίζει τις προσπάθειες να βελτιώνει συνεχώς την πρόσβαση στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες της, πιστεύοντας ότι είναι συλλογική και ηθική υποχρέωση να επιτρέπεται η απρόσκοπτη, προσιτή και απεριόριστη χρήση σε όλους. Παρά τις προσπάθειες μας να κάνουμε όλες τις σελίδες και το περιεχόμενο της εταιρείας πλήρως προσβάσιμο, κάποιο από το περιεχόμενο ίσως να μην έχει απόλυτα προσαρμοστεί στις αυστηρότερες προδιαγραφές πρόσβασης. Αυτό μπορεί να προκύπτει από το ότι δεν έχουμε εντοπίσει ή αναγνωρίσει ακόμα κατάλληλη τεχνολογική λύση.

STEAM Toys και Περιβάλλον

Πρόσφατα αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μία νέα κατηγορία προϊόντων με την ονομασία Green Matters. Ο λόγος είναι η έναρξη της στρατηγικής αύξησης του ποσοστού των προϊόντων μας τα οποία είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Τα υλικά κατασκευής των προϊόντων αλλά και της συσκευασίας τους σε συνδυασμό την εκπαιδευτική τους διάσταση είναι κάθε μέρα και περισσότερο κριτήρια επιλογής προμηθευτών.
Προϊόντα κατασκευασμένα από οργανικά υλικά αλλά και ξύλινες κατασκευές έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Ταυτόχρονα είναι οικολογικά και κάποια από αυτά και βιοδιασπώμενα. Μία απαιτητική επιλογή και δέσμευση αλλά μας ευχαριστεί ιδιαίτερα που τα STEAM Toys ευθυγραμμίζονται σταδιακά με τη λογική «Choose to re-use».
Περιμένουμε να υποστηρίξεις αυτή τη προσπάθεια αλλά και τη γνώμη σου για να γίνουμε καλύτεροι.

 

STEAM Toys και Αποκλειστικότητες 

Μας κεντρίζει το ενδιαφέρον για κάθε τι καινούργιο!!. Είμαστε σε συνεχή αναζήτηση  νέων πρωτότυπων προϊόντων τα οποία έχουμε αποκλειστικά στην Ελληνική αγορά.  Για αυτό το λόγο επικοινωνούμε με προμηθευτές σε όλο το κόσμο για να σου προσφέρουμε μοναδικές, αποκλειστικές επιλογές!!

exclusive steam toys

Μέχρι τώρα φαίνεται ότι αυτή η στρατηγική έχει ανταπόκριση και θα τη συνεχίσουμε μιας και αρκετά αποκλειστικά προϊόντα  είναι στη λίστα με τους top selling κωδικούς

 

STEAM Toys και Περιεχόμενο

Στόχος μας είναι η κύρια πηγή επισκεψιμότητάς στο www.steamtoys.gr να είναι η οργανική αναζήτηση. Για αυτό το λόγο η επιλογή σωστού περιεχομένου είναι ένας από τους τομείς που έχουμε αποφασίσει να επενδύσουμε.

Η συνεχής ανανέωση στις περιγραφές προϊόντων, στις φωτογραφίες , στα άρθρα τα οποία προσφέρουν χρήσιμες συμβουλές για την επιλογή των προϊόντων που θα αγοράσεις είναι από τις βασικές προτεραιότητες μας και φυσικά θέτει ποιο αυστηρά κριτήρια και στην επιλογή των προμηθευτών μας.

STEAM Toys και Πλοήγηση 

Πιστεύουμε ότι η εμπειρία πλοήγησης σου στα STEAM Toys θα πρέπει να μην επηρεάζεται από περιεχόμενο το οποίο δεν είναι σχετικό με τον λόγο για τον οποίο μας επέλεξες. Έχουμε αποφασίσει λοιπόν ότι δεν θα διαθέσουμε χώρο από το www.steamtoys.gr  για οποιαδήποτε προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων.

Ταυτόχρονα έχει αποδειχτεί ότι η παρουσία επιπλέον εξωτερικών διαφημιστικών μηνυμάτων επιδρούν στη ταχύτητα φόρτωσης του www.steamtoys.gr με αποτέλεσμα να επιδρά στην αγοραστική σου εμπειρία και να μην μπορούμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σου. Δεν επιθυμούμε να παραβιάσουμε τον προσωπικό σου χρόνο διακόπτοντας τη πλοήγησή σου όταν διαβάζεις ένα άρθρο ή ψάχνεις για την επόμενη σου αγορά.

STEAM Toys For Lifelong Play 

Η φιλοσοφία των STEAM Toys εναρμονίζεται με τη διαδικασία μάθησης των παιδιών από πολύ μικρή ηλικία .Πιστεύουμε ότι ο καλύτερος τρόπος να καλλιεργήσει κάποιος αυτή τη φιλοσοφία είναι να ενθαρρύνει τη περιέργεια.

Η προσθήκη του Α (Art) στο STEM και η χρήση πλέον του STEAM αφορά στην ενσωμάτωση της δημιουργικής σκέψης και της φαντασίας στην εκπαιδευτική διαδικασία. Όταν ένα παιδί παίζει με ένα παιχνίδι STEAM τότε το παιχνίδι αλλάζει; Και αν ναι με ποιο τρόπο και γιατί;

Συγχρόνως όμως όλο και περισσότεροι ενήλικες ασχολούνται δημιουργικά με το παιχνίδι. Τα επιτραπέζια παιχνίδια αλλά και τα card games, αποτελούν για πολλές ομάδες ενηλίκων, μια δραστηριότητα η οποία ενδυναμώνει την επικοινωνία και τη συνεργασία , συναρπάζει με την ψυχαγωγική της διάσταση και ταυτόχρονα αποτελεί διαδικασία μάθησης μέσω της κριτικής σκέψης που διεγείρει.

Η διανοητική άσκηση με puzzles και γρίφους μπορεί να καθυστερήσει τη μείωση της ικανότητας σκέψης. Τα άτομα που διεγείρουν τακτικά το μυαλό τους, ακόμα κι αν νοσήσουν μπορεί να εμφανίσουν αργότερα τα συμπτώματα της ασθένειας και για μικρότερο χρονικό διάστημα. Κάτι τέτοιο μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι η συνεχής δραστηριότητα του μυαλού ενισχύει τον εγκέφαλο, με αποτέλεσμα τα συμπτώματα να καθυστερήσουν και να είναι πιο ήπια.

Ελπίζουμε να απολαύσεις το ταξίδι στον κόσμο των STEAM Toys μέσα από μία ενδιαφέρουσα πλοήγηση!!!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *